Goede doel 2019

Drunk Santa zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen zoals het Ronald McDonald Kinderfonds en de doelen van de Ragweek. Sinds vorig jaar zijn we ons gaan inzetten voor Marianne’s Dog Food Bench (MDFB) in Tuzla, Bosnië. Deze organisatie zich in voor de grote aantallen zwerfhonden die het daar zwaar hebben. Ze leven onder erbarmelijke omstandigheden. Ze zijn ongewild, ziek en ondervoed en de overheid doet te weinig.

Door honden op te vangen, te voeren en wassen en de benodigde ontwormingen en inentingen te geven geeft Marianne’s Dog Food Bench de sneue puppies een tweede kans om geadopteerd te worden door een liefdevol gezin. In 2018 is de organisatie in Tuzla op bezoek geweest bij een van de opvangcentra om onze ‘virtuele adoptiepuppy’ Dennis (Bergkamp) te ontmoeten, die nu een zorgeloos leventje heeft bij een liefdevol Belgisch gezin!

MDFB draait volledig op donaties van mensen zoals jij en ik. Voor €52,- kan een puppy worden gevaccineerd, ontwormd, gesteriliseerd en gefilleerd. Vorig jaar hebben we €523,08 kunnen opbrengen om deze arme beestjes te voeren en verzorgen. Hoe meer Drunk Santa’s er vrijdag 13 december door Nijmegen HoHoHo’en, hoe meer steun, dus komt allen!

Schrijf je nu in!